Over Amy

Amy in 3 woorden: 
Altijd vrolijk, echte allemansvriend, heel actief.  

Tja.. en dan was er altijd al de wens om van Bente een pupje aan te houden. Na veel geduld en lang gewacht te hebben werd Bente eindelijk loops en kregen wij de kans om van Bente een hele mooie en lieve dochter aan te houden.
 
Op 2 mei 2014 werd Amy geboren. Ja en hoe kies je nou welk pupje je wilt houden. Ze zijn allemaal zo lief en mooi. Gelukkig heeft Bente ons erg geholpen bij deze keuze. Bente trok gedurende de puppen tijd heel veel met Amy op. Waar Bente was, was Amy. En Amy was ook altijd met haar mama in de weer. Bente heeft dus eigenlijk de keuze gemaakt. Een keuze waar we trots op zijn, want wat is het een heerlijk stel samen!
 
Amy is dus bij ons geboren.
Amy haar moeder is Bente en haar vader is Janvier Matisse v. 't Swijnckel.
Amy heeft nog 2 zusjes; Ayza en Ashley en 4 broertjes; Arie, Alex, Finn en Jeppe.
 
Op 30 juni 2014 vertrok het laatste broertje van Amy. En begon bij ons het genieten van moeder en dochter. Amy is een heel makkelijk pupje geweest. Vond alles en iedereen lief en leuk en speelt met iedereen. In tegenstelling tot Bente vindt Amy het geweldig om bij iemand anders te gaan logeren.
 
Amy is binnen een hondje wat zich prima zelf kan vermaken met al haar speeltjes. En verveelt ze zich even dan zoekt ze gewoon lekker haar moeder op. Amy is graag heel de dag lekker bezig. Maar vind het wel heerlijk om na een wandeling of 's avonds op schoot heerlijk in slaap te vallen. Amy is een echte allemansvriend en vindt alle mensen en vooral kinderen heel erg leuk.
 
Buiten noemen wij Amy altijd een heerlijke stuiterbal. Eendjes horen in het water en vogeltjes horen in de lucht. Blaadjes kan je heerlijk achteraan rennen. Amy speelt het liefst met Bente of de 2 honden van mijn ouders. Andere honden hoeft niet zo van Amy, Amy wordt dan erg onzeker. Kent ze de andere honden dan is het prima en speelt ze erop los. Luisteren heeft ze altijd op en top gedaan en ze loopt ook al vanaf heel jong netjes los met ons mee en luistert prima.
 
Amy is een hondje wat altijd vrolijk en blij is en altijd in is voor een spelletje!