Bericht schrijven >

Wat een leuke site!! wij hebben ons aangemeld voor een pup en kijken er echt naar uit. Wij wonen in het buitengebied met heel veel ruimte en grote ervaring met honden. Nu de laatste is gestorven en enige tijd zonder dier geleefd, is het toch gaan kriebelen en hopen op een pup.
Fijne dag,
Baruch en Marianne

Baruch en Marianne van Riel
hoi daisy
ik heb jou al een berichtje gestuurd,om te vragen of ik op jou wachtlijst mag komen.
ik ben dit jaar met vervroeg pensioen,en hou van wandelen.
mn man moet nog even werken,dus ga ik alleen op de wandel,wat leuker is met een hond.we hebben lang nagedacht,en zouden graag een hondtje/ maatje waar we mee gaan genieten.ik hoop dat wij de mogelijkheid krijgen,om op jou wachlijst te mogen staan,en hopen dat we het geluk krijgen,om een nieuw gezinlid,te mogen begroeten.
mvg sonja

Sonja van rooij
Hallo Daisy,
Ik heb echt wel vaker op jouw website gekeken, maar keek vanavond voor het eerst bij de 'links'. Wat superleuk om daar de link naar mijn website tegen te komen. Super!!!

Corrie
Hallo Daisy ik heb genoten van jullie webcam met het kijken van de pups . Ik zag ze zijn allemaal goed terecht gekomen . Hierbij mijn dank en ga genieten van jullie mooie meisje 🍼😉

Jose van Brussel
Hartstikke leuk dat we de pups kunnen volgen op PuppyTV1
wat een dotjes!

Roos
Gefeliciteerd met de pups!!! Ik zie dat ik ze kan volgen op puppytv, ontzettend leuk om te zien. En wat zijn ze klein!! En een dikke compliment voor Bente, 9 stuks is niet niks.
Sandra

Sandra
Geweldig

H-R
prachtige site, mooi overzichtelijk.
ik kwam hier terecht omdat de kids graag een hondje willen, en ze laten regelmatig een kooikerhondje uit van iemand uit de straat, dus 1+1 maakt 2
Nu nog de knoop doorhakken.....


sander
Jullie hebben een mooie duidelijke site. Wilde iets meer te weten komen over het kooikerhondje, omdat wij deze overwegen. Ik vraag me af hoe jullie honden omgaan met de knaagdieren ;)

Mareike
Mooi en overzichtelijk !

Nel


Bericht schrijven >