Trainingen

Gehoorzaamheid:
Gehoorzaamheid vinden wij een erg belangrijk onderdeel. Niet alleen wij als baasjes leren er veel van maar het is ook zo goed voor de honden. Ze leren goed contact te maken met soort genootjes. Ze vinden het vaak super leuk om met de baas bezig te zijn. En het belangrijkste is ze leren er veel van!
 
Op 18 november 2011 is Bente geslaagd voor haar puppy diploma.
Op 30 juni 2012 is Bente geslaagd voor de Sociale huishond cursus (SHH)  
 
Behendigheid:
Toen Bente 10 weken oud was zijn we gestart met puppy behendigheid. Enthousiast is ze geweest vanaf het eerste moment. Lekker met de baas bezig zijn. 
Toen Bente 1 jaar oud was zijn we gestart met de echte behendigheid. Dit ging als een trein daar ze al kennis had gemaakt met alle toestellen. Inmiddels zijn we volop in training en weet Bente precies wanneer het 20.00uur is op de maandag avond. 

Inmiddels hebben we ook al onze eerste wedstrijdjes gelopen. 
                      
 
Flyball:
Daar Bente dol is op een bal hebben we ook een start gemaakt met de flyball. Zodra ze de baan ziet wordt ze helemaal gek. Een bal betekend alles voor Bente. Helaas snapt Bente het commando "poot" niet en is het daardoor erg moeilijk om de "bak" aan te leren. Ze blijft ons gewoon net zo lang aan kijken van.. gooi die bal nou toch is. Maar ze vindt het helemaal geweldig en trainen gewoon lekker met haar verder.